Napoleon Wine & Spirits Shop" Ministria e Drejtesise

Napoleon Wine & Spirits Napoleon Wine & Spirits shop prej shumë vitesh pranë jush duke ju ofruar produkte cilësore dhe shërbim profesional. Përzgjedhja e verërave kryhet nga një staf Somelier Francez për të sjellë pranë jush zonat dhe shtëpitë prodhuese më të mira Franceze, Italiane, Spanjolle, Gjermane, Kiliane dhe Kaliforniane. Cognac, Armagnac,Calvados dhe Champagne për rastet speciale. Natyrisht nuk mund të mungojnë paketime, Foie gras dhe Terrine për të kompozuar dhuratën perfekte për miqtë tuaj. Antarësohuni në klubin e klinteve Napoleon për të përfituar nga avantazhe të shumta. Napoleon Wine & Spirits: Bulevardi “Zogu I 1” Përballë Ministrisë së Drejtësisë. Orari: E Hënë- E Premte 9:30-21:30 E Shtunë – E Diel 10:30-14:30 / 17:00-21:00

Team Member