Dyqanet Tona

WINE BAR-I BONAPARTE

Në zemër të Tiranës, një ambient intim i ngrohtë dhe i sofistikuar ku mund te shijosh kafen apo cappuccino-n e mëngjesit,smothies dhe lengje frutash të freskëta: një gamë të gjerë verërash nga shtëpitë prodhuese më të mira Franceze, Italiane, Spanjolle. Pjatat shoqëruese me produktet më cilësore si djathra Francez, Foie Gras, Terrine apo Jamon Spanjoll dhe Procchiuto Italiane. Mbremja do të marre një shije të sofistikuar nën shoqerine e Cognac nga shtëpi prestigjoze në Francë si Camus, Remy Martin, Couvoisier, Hennesy apo Champagne më të vecanta me cmime ekonomike. Stili dhe klasi në cdo moment është me ju në Bonaparte Business Club.

Adresa: Ish Blloku, Rr “IbrahimRugova”, ish-Kullat Green Park, kati 2. Orari: E Hënë-E Shtunë 7:30 - 24:30 E Diel 16:00 - 24:30 Tel:0692070358